vart köper man xenon billigast??

frågan lyder som rubriken!! vart köper man billigast xenon till h4 och h1``??mvh



Svar på inlägget: vart köper man xenon billigast??



xenonkungen.se -> ~1500:- tradera.com -> 500-1200:- vvme.com -> ~600:- Edit: Har själv H7-sats från vvme.com i min audi


scstyling.com -1695:- h1 1995:- H4 Bra kvalite, väldigt lätta att montera. 1-års garanti på ballasterna samt 6 månader på lamporna. Har själv H4 satsen i mazdan


Ebay.com finns nog billigast.


Nackdelen är att du inte direkt vet vad du får.... I och för sig köpte jag indirekt från ebay men detta var efter rekommendation av en annan användare här på garaget.org som också köpt från honom (VVME.com)


hur mycket vart de i frakt och sånt skit ifrån vvme.com då? vill ha


jag best'llde h4 bixenon från vvme.com och fick ge runt 800 men då fick jag det levererat till dörren med dhl. perfekt tycker jag. tog väll 5 dar ungefär. funkar hur bra som helst också.


Håll tummarna att du kommer undan moms och tull. Momsen är 25% och tullen 5%. Håll några tummar ocoh stortår på att dollarn går ner också så blir det lite billigare. Tror att det billigaste kan du nog få via tradera som det ser ut nu. Det är min åsikt.


vvme.com där köpte jag min h4, gick på 80? inkl frakt till dörren. tog 3 dagar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka