Vad tycker ni om motivlack?

Ja min fråga är helt enkelt - vad tycker ni om motivlack? Själv så tycker jag att det ofta ser, i brist på bättre ord, fördjävligt ut. Oavsett om det är gjort i polarens garage efter ett par öl, eller om det är gjort av självaste Mike Lavallee. Jag tycker helt enkelt att det inte passar på bilar. Jag tänker direkt på uttjänta karuseller och lastbilar med varg-som-ylar-i-natten-med-en-överdimensionerad-måne-som-bakgrund-motiv. Är jag ensam med dessa åsikter? Vad tycker du? Kan ju även påpeka att det givetvis finns några undantag, om än de är få.



Svar på inlägget: Vad tycker ni om motivlack?



lagom är bäst... kan va snyggt med vissa detaljer som är motivlackade!


Med några få undantag så har motivlack passerat bäst före datum för 10-15 år sedan.....


Tycker inte det passar på bilar, enstaka motiv kanske.. men på lastbilar tycker jag det är snyggt.


Själv föredrar jag motivlack på lastbilar, snyggt som fan //CarpeDiem


Det ser fördjävligt ut, men det gör "lexuslampor", fejkcarbon, skelett/dödskallar, tyskstuk, stora fälgar på icke racebilar (med billiga skitkinadäck för det är dyrt med bra 20"...) också.


Motivlack är ingen höjdare, men alla tycker ju olika, som tur är


Du lär ha bra syn om du ser vad det är för märke på ett däck när en bil åker förbi Motivlack är snyggt ibland och ibland inte. Beror på hur det är gjort och vad det sitter på.


Brukar inte uppskatta motivlack, det blir ofta för plottrigt och drar blicken från helhetsupplevelsen.


Beror på vad för bil den motivlacken sitter på, vilken färg bilen är, vad det är för motivlack, hur färgerna passar varandra osv. Är mycket som spelar in för att en motivlack inte ska vara ensamt snygg, utan för att den ska komplettera bilen i sig med extra färger och motiv som gör att hela bilen blir "better looking".. skulle säga att det är få personer som får till det.





Beror på hur den är gjord osv, jag gillar oftast småsaker som man bara ser från nära håll Men denna bilen är ett exempel på fint motiv som är stort: http://www.garaget.org/?car=113561&image=1079746


Vars passar det då om det inte passar på bilar? Båtar? Jag är inte så förtjust i motiv som ylande vargar jag med men i överlag tycker jag att motivlack är skitläckert, dvs mesta dels på utställningsbilar. Beror ju såklart på motivet.


håller med





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka