Montera Oljetempmätare -S40, hur gör jag?

Har köpt en sandwich platta från biltema. Men som det ser ut så är det bara ett oljefilter insats som ska läggas in i "behållaren". Sen behållaren skruvas tillbaka på motorn. dvs sandwich plattan går inte att användas... Hur ska jag göra? Någon som har bild eller förklaring? :s tack



Svar på inlägget: Montera Oljetempmätare -S40, hur gör jag?



om oljtråget ser likadant ut som på en 850 så passar nog inte en sandwichplatta tyvärr.... då får du borra i tråget & gänga 1/8 gänga.. eller ev som vissa gör, ta loss oljepluggen & borra i denna istället & gänga 1/8 genom denna så slipper du ta loss tråget. mvh K - båda sätten funkar.


Åhh, krångligt ska de alltid vara... Men men, de ska nog fixas ordentligt! Tack EDIT: Biltema har ett paket Gängverktyg/skruvutdragarsats 56 delar, tum. Finns HSS snabbstålsborr: 1/8", Och 17 gängsnitt av kolstål med följande dimensioner: 1/8NPT27. Ska jag först borra hål med 1/8" och sedan gänga med "1/8NPT27"? Ska borra i pluggen där oljan tappas ur.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka