Xenonlook och halvljus

Tjena! Fick hem mina parkeringsljus från xenonkungen idag och va ute och testade dom nyss, såg bra ut men en sak som jag störde mig på va att det inte alls såg snyggt ut när mina halvljus lös samtidigt. Finns det något man kan göra åt det, förutom att xenomkonvertera halvljusen? Blev som ni kanske förstår ganska fult med mina "gula" halvljus och dom 6000k parkeringsljusen. En tanke som slog mig va om man tog ström från dimljusen upp till parkeringsljuset så att det bara lyser när man har dimmisarna på? Eller måste parkeringsljusen lysa samtidigt som halvljuset? Kom med förslag!



Svar på inlägget: Xenonlook och halvljus



köp andra lampor, finns ju dom som lyser riktigt vit eller blått


Okej, inga tips på sådana eller`?


ja köpte vita på ebay, funka skit bra dock va de hel OCH halv ljus


xenon hittar du billigt som satan på www.vvme.com


Okej, tack för tipsen! Har haft philips bluevision innan och dom syntes inte alls när jag hade halvljusen på. Köpte både med 1 diod och med 5, kanske ska testa den med 1 istället och se hur mycket den syns!


Lönar sig ett köpa ett kitt från www.vvme.com .


Köpte xenon vita positions lampor och blev ricktigt nöjd se bifogad länk: http://www.garaget.org/mypage/gallery.p . age=804045 köpte dom på diodhuset.se


Är det de som kallas varmvita? för 6000k vill jag inte ha då de lyser för blått


Varmvita har det starkaste skenet och har lite gult i sig. Det är de lamporna som sitter orginal på alla nya bilar. Så svaret på din fråga är ja





Ok


annars har du ju osrams lampor kostar ca 250-300 kr och lyser vit acktigt så med 6000k dioder och dom lamporna kommer dom se ut som svagare xenon..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka