Dörrsidor i aluminium?

har några plåtar eloxerad aluminium som jag funderat att göra dörrsidor och sidodelar bak i min amazon, kickpanelerna är redan gjorda i nämda plåt. men nu är jag rädd att det blir gammalt fort, kul i 14 dar sen bara pubertalt..... vad tycker ni? är det fränt eller gay med alu inredning?



Svar på inlägget: Dörrsidor i aluminium?



jag tror att det hade blivit rätt fräckt


jag har det överallt typ i Evon


bara att testa


är ju en jäkla skilnad på en driftig evo problemet är ju att plåten är eloxerad och det går inte att sicka rillor och linjer å få det snyggt, hjulen skadar elox skiktet. kollat lite nu å jag tycker att dörrsidan blir tråkig när den är helt slät, ska kolla hur det blir med en liten tunn kromlist nertill ungefär där det sitter en orginal om jag hittar en list, instrumentbräde listen skulle nog passa bra men jag vill inte offra 2 st fina till detta, sen var det ju det med prylfickorna i orginal dörren.... jag kommer inte att sakna dom utseende mässigt men då blir jag helt utan förvarings fack i bilen, amazon är ju rätt utan sånt redan orginal. besluts ångesten är stor å plåten är jävligt dyr för att bara testa å se om jag inte är säker.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka