Saab 9-3 Aero FÄLGVAL

Tjenare! Jag har en Saab 9-3 Aero -01 som det har börjat bli läga att leta efter nya sommar fälgar till men som vanligt så har jag besluts ångest som kanske många andra också har ibland... Tänkte därför lägga upp en tråd med mina förslag och hoppas på nya kanske bättre förslag!! Lite info:Dem får helst inte kosta över 10.000kr (helst inkl. däck) Minimum 18" Inte under 225 i bredd eller mer än 40 i profil Dem som jar har kollat lite på är (Man får inte upp en hel sida så jag skriver endast ut namnet):(infosite.se) 18" komplett paket AWC Essen Hyper Silver 18" komplett paket ZCW Mystery 18" komplett paket Dezent Motion Black 18" komplett paket Zito Spyder Black Polished 18" komplett paket Advanti S911 Black Red Som sagt så har jag besluts ångest ÖS på med många förslag !!! MVH Fredrik "Frippe"



Svar på inlägget: Saab 9-3 Aero FÄLGVAL



Har du sett att Infosite har en kopia på BBS Challenge? Dom har jag beställt.


ACE Puma är ju sjukt snygga på 9-3 o 9-5!!


Bild lånad av guustaaav.


Ja dem ser ju inte helt fel ut! Förresten, vet någon, någon som kan redigera en bild på min bil med olika fälgar på? Om ni förstår hur jag menar xD


kolla www.gummihuset.se tror det är så du menar iaf..


Instämmer, eftersom att det inte är något djup så ser hjulen större ut. Ace tyson ser bra ut på og 9-3, och jag rekommenderar dig till att inte ha bredare sulor än just 225or, ifram är det inte så nog men i bak är det tight.


Går i liknande tankar kring fälgar nu till sommaren, men hur är det med ET-måtten på og9-3?


är inte 100% säker men jag tror det är ET49. Viggen har ET42


Okej. Tackar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka