Hur får man bort dörrsidorna i bak på volvo s60?

Tjena tänkte tona rutorna men vill ha bort dörrsidorna i bak för att komma åt under listen men vill veta hur man gör innan man börjar så att ingenting går sönder i onödan.



Svar på inlägget: Hur får man bort dörrsidorna i bak på volvo s60?



du ser en lucka i handtaget på insidan pilla bort den med en instrumentmejsel där sitter en torx25 skruv.. bort med den... sen tar du samma mejsel och trycker i mitten på alla runda plastpluggar/clips/blabla som sitter längs med sidan runt om typ 2 varje sida samt 2 under... stick in en större mejsel mellan dörr och klädsel på undersidan av klädsel för att minimera skador... böjj utåt den är lös.... pinnarna du trycker in i plastpluggarna sitter kvar i en kopp eller vad man ska säga så det är bara att återanvända. beroende på årsmodell kan det vara olika clips/pluggar men samma princip. MVH


tack så mycket





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka