Stylingtips vw polo -76 ?

Har en vw polo -76 som jag vill piffa till lite. Har börjat laga en del rost så jag kan lacka om den sen. Funderar fortfarande över färgval.. men undrar om någon har något bra förslag på vad jag kan göra med den? om någon vet vart jag kan få tag på grejer? är ju en skapligt gammal bil vi snackar om här.. så det kanske kan vara svårt. men något läre man kunna göra iaf tacksam för tips [img][/img]



Svar på inlägget: Stylingtips vw polo -76 ?



oh, de är så häftiga! jag skulle köpa en sådan men kom över min golf ist. vet inte riktigt hur du ska få till den lite häftigare. rekomenderar dig att söka runt på tyska forum och liknande, eller bara en hederlig google: http://images.google.com/images?oe=UTF- . amp;tab=wi www.ebay.de finns allt du behöver. . .


Oj en sån polo ska inte stylas! Den ska renoveras så fint som möjligt. Det finns nog inga stylinggrejer att få tag i. Har trådskaparen lastbilsbyggaren svempa som idol?????


haha va?


Plocka av rallyklubborna i fronten, på med coils, sänk i botten och ett par najs fälgar med stretchade däck! Se till att ha den i fint skick och putsa! Smack! & du har stans coolaste Polo.


http://www.garaget.org/?car=103938 de fälgarna hade suttit fint. till salu med!


Jag skulle säga att du har tur att äga en sådan bil just nu när tyskstuket är stort här i Sverige, du kan nämligen styla billigt och ändå få en klockren bil som är helt rätt i tiden. Satsa på:Coilovers. Små, schyssta, old school fälgar med strech på däcken. Klarglas. Puts. Och snälla, snälla låt bli att slänga på något rosa fluff, neon eller någon "kaxig" dekal så som "du har precis blivit omkörd - av en tjej!", "bitch" eller liknande som många bilintresserade tjejer slänger på bilarna. Finns nog inget värre.


Nu kan jag minnas fel men coilovers till den där modellen är väl inte direkt billigt då det inte finns "fulcoils". Dock finns det billiga sänksatser inkl. dämpare för drygt 1200-1500kr med frakt från Tyskland. PMa om du behöver hjälp med att få hem grejerna. I övrigt tycker jag att du ska satsa på puts och ett par fina fälgar, det kommer man riktigt långt med.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka