Fälgar BMW som sitter för långt ut / för låg bil?

Tjenare. Var iväg idag och köpte fälgar till vinterhinken. Skulle provmontera men skiten tar ju i överallt. Det sitter 235/45/17 och jag har beställt 225/45/17 som ska på. vilket knappt gör någon skillnad för storleken antar jag. Är bilen helt enkelt bara för låg? Ser nästan ut som om det skulle vara en 5serie fälg med dess lägre ET men det är ju så vitt jag vet en fälg till M3 E36?



Svar på inlägget: Fälgar BMW som sitter för långt ut / för låg bil?



du har nog kapat för många varv bak


Haha då är det väl bara att börja leta "nya" org fjädrar då! Men det är bra tight även fram men där kanske det bara är att lägga ut skärmarna lite med en skärmvals? Har ca 3mm att fjädra nu tills det slår i. Enda tanken som slog mig var väl om det skulle vara så att det är "replikor" som är gjorda med lågt ET till 5serien? För enligt mig ser det ut som dom sitter bra långt ut ur hjulhuset?


Hade det vart till 5 serien hade dom stuckit ut mkt mer Dem är ju till M3....Mindre däck lr Valsa ut skärmkanten kanske?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka