Motivlack - vill ha tips och länkar

Funderar på att göra någon personlig touch på mitt tanklock i form av något motivlack.... Har ni tips, råd och kanske bra kontakter som håller på med detta? Vet inte än vad jag vill ha där....det får inte "ta över" . Tack på förhand!



Svar på inlägget: Motivlack - vill ha tips och länkar



varför tanklocket? det kommer se väldigt halvdant och fånigt ut med bara tanklocket, i min mening. satsa på något större eller inget.


Håller med AHaglund om d.. att bara motiv lacka tanklocket kommer att se mysko ut. men det e ju din bil och du kan göra vad du vill med den... Hasse


hör med boneyard här på garaget, eller gå in på www.boneyard.se en bekant till mig, helt sjukt grym!


kolla på Airbrushtricks filmer på youtube http://www.youtube.com/user/AirbrushTricks


kenny kyrk på nåkab är riktigt bra på det han gör . riktigt schysst kille för den delen , och skall du satsa fullt ut är det Daniel fahlström på airbrush studio stockholm som gör riktigt fina jobb http://www.airbrushstudio.se/site.asp


Jesper på www.airbrushcustomexclusive.se är riktigt duktig.


http://flickan.com/


Skicka till Esprit73 här på garaget han kan säkert hjälpa dej.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka