Vilka däck är bäst! Samma pris olika märken. Hjälp mig rädda mig själv :)

Har bestämt mig för ett par fälgar och nu tänkte jag köpa nya däck. Någon som vet någonting om dessa 2 däck som jag bör veta? Eller spelar det ingen större roll vilket jag väljer? Här är ett alternativ med Nankang NS-2 225/45 R17 94V XL. Pris 2654 kronor. Här är ett annat: 225/45-17 TRIANGLE DIAMONDBACK WR. Pris 2504 kronor. mvh Jocke



Svar på inlägget: Vilka däck är bäst! Samma pris olika märken. Hjälp mig rädda mig själv :)



Det finns förresten Nankang ns-2 finns med Fälgskyddslist på däcket och utan. Är det något som förstör utseendet på nått vis ? Låter ju ganska bra att ha?


om du ska lägga så mycket på ett bra däck så köp något vettigare då.


nankang har jag användt mig utav 1 gång tidigare på 18" tyckte dem funkade bra.. Dom gör ju rätt mycket däck har för mig att dom använder någon teknologi från någon kändare tillverkare som michellin eller liknande.. Triangle har jag aldrig hört talas om.. Är väl inga direkt super däck någon utav dom men funkar att rulla på.


Låser och ber dig åtekomma med en bättre rubrik. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka