Volvo S70-854 hjälp?!

Tjena! Jag har en karossfråga till alla volvofantaster, jag har en 854 T5 årsmodell 1995, och nu är det så att min baklucka har börjat rosta som bara den.. inget rost någon annanstans så det är ganska tråkigt och väldigt synligt.. har precis införskaffat en R-vinge också som jag tänkte sätta dit i vår.. så jag funderar nästa på att köpa en fin baklucka på skroten och byta ut den, men då fick jag se att en baklucka till S70 kostade ugnefär lika mycket, så frågan var om en S70 Lucka passar rakt på en 854? eller vad som måste omredigeras om man vill ha en S70 lucka på sin 854? MVH



Svar på inlägget: Volvo S70-854 hjälp?!



Rent fysiskt passar den. Det är bara det att 850 och S70 har helt olika form på bakartiet . 850 luckan är rak, medans s70 är sväng utåt. Så det kommer inte att se bra ut. Ska S70 luckan passa perfekt lär man kapa och byta ut sista biten runt bakl´jusen och det samt själva bakljusen, och gärna stötfångaren bak med.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka