Koppla in styling diod strålkastare till 850 -97

Hallå! har precis införskaffat mig ett par chrome diod stylingstrålkastare från realcar, det jag undrar är vad den där kontakten som gör att dioderna får ström på baksidan av strålkastaren gör för funktion + hur man kopplar in dessa lysen om det bara är bolt on eller måste man skarva bort från "kontakten" på baksidan som går till dioderna o typ koppla så att dioderna lyser samtidigt som positionslysena i blinkersglaset? eller slutar dioderna funka om man "kopplar" bort den kontakten? lämna gärna annars tips på hur man ska koppla lysena osv! tack på förhand!



Svar på inlägget: Koppla in styling diod strålkastare till 850 -97



Från strålkastaren har du väl en gul och en svart kabel som sticker ut på baksidan? Till blinkersen så ska det följa med en kabel där du får en gul o en svart över, bara att klicka ihop de med kontaktstiften som redan sitter på.. Idiotsäkert..


men den svarta o gula kabeln har RUNDA anslutningar och kontaktstycket har 3! platta utgångar? och det går inte att koppla ihop dessa lyktor med original blinkers utan man måste ha styling blinkers för att få dessa dioder o funka?


lite ot men det är tyvärr otillåtet attt korsposta (posta samma fråga i 2 forumsdelar)


En tråd i ämnet räcker. mvh Jonas/moderator





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka