Prisuppgift på nerlackering

Tjenare sitter och funderar på om man ev skulle lacka ner bilen nu i vinter och även men är lite osäker på vad det skulle gå lös på? behöver även fixas lite lacksläpp och små rostangrepp runt huven och skärmarna bak. Bilen är en Opel vivaro (lika som traffic och primastar)



Svar på inlägget: Prisuppgift på nerlackering



Suck.. sök!


Det är väl inte svårare än att gå in på www.eniro.se, leta upp numret till valfri lackerare. Slå in företagets nummer på din telefon, ringa dit och fråga? Tar dig 5min max!


Nja.. finns nog ingen lackfirma i världen som kan ge dig en offert på telefon. En höftning kanske.


Men dom kan kanske ge bättre prisförslag än alla g.org medlemmar? För det är ju rätt självklart att man inte kan ge pris på saker när man inte ser dom, men är ju närmast sanningen om man ringer!


mellan 5000-50 000 beroende på resultat och kontakter


Jag har kommit kontakt med en firma här uppe i Umeå, som skall lacka mina dörrar för 3000 kr, alltså bara utsidan, inte insidan, blir samma kulör, vill bara få bort några mindre repor och lackstift lagningar. En kompis till mig lackerade huven åt mig för 2000 kr. Alltså beror ju på hur mycket rost det är, och skador över huvudtaget. Jag erbjöd innan offert att ta bort lister och backspeglar, så kanske man tjänar in en liten slant i alla fall. Kan ju skilja otroligt mycket, men men . Bilen det gäller är en Volvo 850.


Hör av dig till CkCarDesign. Dem gjorde en nerlacknin på polarens a6a.Bra pris Och grymt fint resultat. Tel nr är 0704-126422





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka