Tillbehör Hella extraljus/ w5w sockel

tjenare jag har tidigare köpt extraljus från Biltema till bilen men skulle vilja sätta i en extra lampa som det är i Hella extraljus. tänkte dra eget men behöver en sockel för själva lampan i hella lamperna sitter det ett fäste som häller i lampan undrar om det går och få tag på dom löst eller om det finns något annat. skulle vara fint med blå w5w.



Svar på inlägget: Tillbehör Hella extraljus/ w5w sockel



vet du om det är lagligt och ha blå i extraljusen? i parkeringsljusen är det ju inte lagligt och ha blå om dom inte är mer vit en blå. vet dock inte vad lagen säger om i extraljusen.


Finns två regler för dig. Dels får du inte ha något ljus som utrstrålar blått ljus Dels får du inte ha "glödande ljus" i dina extraljus. Det första går till åklagare, ev föregivande av allmän ställning + nedanstående. Det andra är 500 kr böter, ej tillåten ljuskombination. Hur som haver. Lampsocklar kan du hitta på http://www.elfa.se de har allting.


jag vet att strands fordonskomponenter har sånna socklar har sjäv köpt ett flertal där dom fanns inte längre på hemsidan men kontakta dom så ska du se att dom har www.strands.se


Mekonomen hade kosta bara 17 kr men det va inte T10 sockel. men det blev fint som fan en då!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka