Går dessa fälgar (eller liknande) att få tag i eu?

Tjena, nu vankas snart en ny säsong som hade tänkt invigas med en upsättning nylackerade bbs challenge. Men så satt man här framför datorn och stötte på ett par så sjukt fräscha fälgar va: Googlade mig fram till att dessa var från tillverkaren http://www.raderwerks.com tyvärr så verkar dom inte göra just den modellen längre, men så hittade jag ännu finare snurror: också dessa visade sig vara från just detta företag. företaget är ju lokaliserade i USA, och med frakt o moms o alla andra skit-tillägg så blir det ju sällan billigare än o köpa här hemma, problemet är ju dock, finns de att få tag på liknande nånstans? Räderwerks verkar göra kopior av mer kända märken (bbs ck etc..) men kan inte riktigt placera dessa: https://www.raderwerks.com/index.php?q=node/10 nån som vet? dimensionerna jag är ute efter är: 19x8.5 et35, där tänkte jag slappa på 215/35 19, eller 225 om det går utan att man skalar ner hela hjulhuset. borde funka på en golf mkv va?



Svar på inlägget: Går dessa fälgar (eller liknande) att få tag i eu?



Skulle kunna vara en kopia på BBS RS-GT.


Kan inte höra med Raderworks om de har någon återförsäljare i Europa, eller få en kontakt till någon som har koll på det ? Kan nog vara en schysst start. Du kanske blir förvånad


Et35 kommer ta i hjulhusen bak iaf, allt under Et44 tar i..men det går ju valsa.


mailade dom o hörde om återförsäljare utanför US, det verkade sämre med det.. frakt trodde han skulle hamna runt 500-600$+avgifter.. med avgifter antar jag att han menar moms/tull.. o de kan ju bli en del det oxå.. hmm får se vart det slutar. så et35 e no go? snackade med en kille som hade 18x9" et35 med 215 35, o han nämnde inget om o valsa.. så då tänkte jag att 19x8,5 borde gå? vill ju få lite dyskstuk till våren


Det är väl bara att pröva då Jag fick förklarat av "Itouch" att allt under ET44 tar i ibak, men testa ändå vet ja


japp hehe funkar de inte så e de väl bara ta fram storsläggan


19" är ju knappast tyskstuk! Max 16" & 9" bred o 215........


Dessa är grymma tycker jag. BBS lemans kopia. Finns även i svart med röd kant som du söker. http://www.blocket.se/stockholm/Lemans_ . =9&w=3 Här i svart http://www.blocket.se/jonkoping/Nya_17_ . =9&w=3


självklart e inte 19 tyskstuk, men man får ju försöka så gott de går.. hade gärna dragit på små bbs rs eller liknande o skruvat coilsen i bott, tyvärr så ser ju mkvn ut som skit med så små snurror :\ (min uppfattning) gillade dom bbs lemas kopiorna iaf, får undersökas.. tack för tipset!





Precis. jag håller med dig. Du behöver inte ens försöka. 19" ska det vara på mk5 !!! (strunta i det konstiga tyskstuket) MEN HALLÅ du har ju snygga BBS fälgar. 9+/10 på de du har o 10/10 på de du tänker på i silver. Svart är inte så snyggt. Det är bara fräckt.


Är väl bara att kolla med en lokal däckfirma om inte de kan ta hem fälgarna. Brukar inte va något problem...


ja så e de, mina bbs ch har ju hängt med ett par säsonger nu, känner det är dags o byta bara, sen åker ju vartannan rabbit runt med stora silvriga ck/ch, visst är dom snygga men inte speciellt originellt -- Ja jag får väl kola runt lite på däckfirmor, tror dock inte det blir särskillt mkt billigare för mig om jag ska gå ett steg till via en däckfirma, men kan ju vara värt ett försök. meeeeeen nu har jag ett nytt problem, vill få på 19x9.5" bak.. men verkar vara på gränsen att det ska gå. en snubbe från italien jag såg på golfmkv.com hade:8.5x19" et48 fram och 9.5x19" et51 bak med 225/35 runtom, och inga vansinniga problem med skärmkanter o så. (nu hade han tillome slängt på vinterpuckar på dom fälganra, med 235/35....woot Dock så verkar det svårt o hitta fälgar med såpass högt et (35-45 verkar vara mer eller mindre standard på de stora däckfirmorna) och lägre et betyder ju att man får mer poke, (fälgen går utanför skärmkanten) Finns det några nackdelar med typ 5mm poke, mer än att man kan få seriösa hack i fälgen o plåten om man laddar hårt i nåt farthinder? har hört det är olagligt med mönster utanför karossen, men med stretch på däcken borde man ju komma i princip jäms med..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka