Felköp av 18" AMG original W124?

Jag köpte fyra AMG originalfälgar ET31 i kanonskick. Precis såna som jag önskat i flera år. Modellen och skicket var precis perfekt. När annonsen dök upp på blocket slog jag till direkt. Däcken är i jättefint skick 225-40-18, Dunlop sport 9000 heter dom. Glad i hågen åkte jag hem för att montera dom på min kära garagebil. Väl på satt dom jättebra bak men uselt fram... Någon knapp cm utanför skärmen! Om jag tar ut min bil en solig sommardag och möter Dig på gatan vad skulle Din reaktion då vara?



Svar på inlägget: Felköp av 18" AMG original W124?



bredda den fram?


ungefär så blev min 940 också, så valsade jag kanten fram och sänkte den lite, då såg de lite bättre ut. I och med fjäderbenets lutning så åker ju fälgen in litegrann i skärmen om du sänker bilen.


har liknande problem med mina på sl:en fast mina går in för mycket efter mycket letande så fick det bli e63 fälgar... alt att du spacrar bak och kör(tyskstuk) det hade jag gjort om jag var du. Anledningen till att jag inte sätter spacers på min bil är för att SL:en är kända för att inte gå ihop med spacers:(


sätt på 500ans skärmar? om de va w124 karossen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka