Behöver smakråd på färg till BBS RM/RS fälgar!

Tänkte ta tag i och renovera mina bbs fälgar men kan fan inte komma på vad man ska ha för färg.. De ska sitta på en VIT Golf II med gula framlampor samt med halvrostig huv.. Nya kanter och skruv blir det också, men färg nudå.. Vad fan?



Svar på inlägget: Behöver smakråd på färg till BBS RM/RS fälgar!



Ja, jag funderar på det.. Är ju bra snyggt..


Engelskmännen brukar rocka på något skrikigt t.ex. signalrosa, signalgul, signalgrön osv. Själv så tror jag att det är stor risk att man blir fett less på dessa efter ett tag, då står man där med fälgar för 7-8k som folk kanske inte vill köpa. Jag skulle nog satsa på något tråkigare så som guld eller så. Svart gillar jag inte för då tycker jag att man tar bort identiteten på dessa underbara fälgar.


Är beredd att hålla med dig där..


Det finns ett bra forum där man fokuserar sig på fälgar. http://www.wheel-whores.com Sedan kan man ju alltid sitta och drömma framför wagenwerks- och wolfsgruppefilmerna.


Har man ett så pass bra utgångsläge som du har med en vit kulör på bilen så kan du välja på i stort sett hela färgskalan & det kommer ändå se riktigt bra ut. Däremot går jag emot folk här & säger att guld hade jag passat mig för. Dels för att du har gula lampor vilket det sällan är snyggt med sen för att de gjorde så original också vilket är lite trist. På en röd, svart eller mörkblå bil däremot sitter det som en smäck. Lackar men verkligen fälgcentrum med åtanke på att man ska få deg för dem när man säljer dem eller för sin egen skull? Det kostar 1500 att pulverlacka fyra centrum så i värsta fall får du väl plocka ner dem & lacka om dem innan du säljer dem? Svart funkar kanon mot en vit bil & eftersom banorna ändå är polerade så finns kontrasten där vilken annars gärna försvinner mot däcket men jag är beredd att hålla med om att man tappar lite av konturerna på fälgens centrum. Ska du köra med den rostiga huven så varför inte köra fälgcentrum i en av rostens färger? Någon brun/gul/brons kulör? Udda & kan bli sjukt bra. Annars hade jag lackat huven & kört dem i en riktigt skrikig färg.


Hela bilen ska lackeras om vit i början av april. Har inte bestäm mig ang. framlampor så har jag vita med kryss jag funderar på att ha. Jag lackar inte för att få cash när jag säljer dem, det skiter jag fullständigt i. Nu är det jag som har dom och jag vill att det ska se bra ut på min bil. Tack för tipsen.


Kom ihåg att lacka huven också efter att du blästrat den! Ser för jä___t ut. Lacka fälgarna i vit! Centrumet alltså.


Det är färg på fälgar jag vill ha tips om.. Lutar åt vita, tack.


Vita eller någon skrikig rosa/grön.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka