Falsa skärmkanter, hur gör man?

Som topic, hur går man tillväga när man falsar skärmkanterna och vad har man fär verktyg och isåfall vart får man tag i det/dom.



Svar på inlägget: Falsa skärmkanter, hur gör man?



Här har du ett företag som säljer i alla fall: http://www.blocket.se/goteborg/Skarmval . 15&w=3


ok, finns det billigare alternativ såg väldigt smidigt ut annars men kommer inte användas avrje vecka sån något med vettigare pris vore inte fel.


Du kan ju åka till BVS i Jönköping inte så långt ifrån dig... 2400:- tar dom för att valsa två skärmkanter. Alltså: om du törs - köp en maskin och valsa själv


vill prova att valsa själv men som sagt finns det billigare alternativ att valsa med?


2k är väll inte så dyrt? köp den och sälj den efteråt om du tycker de är dyrt..


valsade mina skärmar gratis


Men nu när vi ändå är inne på ämnet valsa skärmar.. Egentligen är de väll bara kanten man viker till va? kan man trycka ut skärmarna lite utan lacksprickor? typ så att dessa går innanför?


Järnrör emot däcket.


Hur menar du nu??





Han menar att man pressar upp ett ganska stort järnrör mot skärmkanten samt tynger ner det på däcket. så rullar man skärmkanten


Låter som att det skulle funka, men de låter lite som bonnmek:P Jag ser om någon kompis vill gå ihop med mig och köpa ett riktigt värktyg. 1000 spänn/skalle är ju inte farligt.


Definitivt bonnmek. Vill man få det bra när man gör det själv är det ett riktigt valsningsverktyg som gäller. Se upp med lacken bara så den inte spricker.


Värm med varmluftspistol där du ska valsa så undviker man lättare att det blir lacksprickor


Värm lacken med en varmluftspistol så spricker inte lacken lika lätt


Sök på snubben som har en militär grön golf me 600 xtra ljus han svetsade ihop en själv han har en projekt tråd här nånstans då kan du ju se hur han gjorde


manny heter han ;D


Kolla här så ser du hur han menar http://www.youtube.com/watch?v=Ya2dRObiBD0


E han dum eller? En 240 hadde jag kunnat göra så me men inte en skyline.


vad spelar det för roll så länge det funkar?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka