Hemmagjort kjolpaket

Vill ha ett snyggt kjolpaket så jag hade tänkt o göra det själv, börjar man med original paketet och går ut därifrån? och hur mycket kan det kosta?



Svar på inlägget: Hemmagjort kjolpaket



Hur mycket det kommer kosta beror helt på hur du bygger det samt hur du vill ha det. Du kan utgå med original paketet men om det blir fel så kan du inte bara sätta tillbaka det precis. jag föreslår att du börjar med ett mindre projekt om du aldrig har hanterat glasfiber osv innan du ger dig på att bygga ett helt kjolpaket, tex baslådor eller andra mindre byggen.


år till en skrot och köp dej en orginal spoiler till din bil för en billig peng .. gör ju inget om den e lite sönder!! så testa på en sådan ist så att du inte gör fel på orginal spoilern för det e lite jobbigt och stå där sedan utan.. så kan du ju testa dej fram på den du har köpt blir det skit utav det så då e det inte hela värden .. bara såga av det du har byggt och slippa och börja om isf.. Lycka till


håller med föregående skribent, åk till en skrot hitta en spoiler, stadga upp den så att inte formen ändras. skär sedan bort "mitten" på fronten så att du bara har en "ram" med alla fästen. köp sedan bonocell (kan du hitta på båtdels butiker) passa in och slipa till den form du vill ha för att sedan plasta samman alltihop. skulle tippa på att det är det enklaste alternativet. men vad vet jag, jag har ju aldrig byggt ett eget kjolpaket.


Då gör vi ett litet trådlyft här nu då! Har gått i samma tankar en liten stund nu, har aldrig hittat ett kjolpaket till Eclipsen som jag gillar så skarpt så då kanske man skulle prova o "förbättra" orginalutseendet själv? I detta fall då "sänka" eller förlänga orginalkjolpaket som sitter på. Men så är väll den största frågan: bästa sättet att göra det här på? Har kikat runt lite men aldrig fått nån konkret bild på hur bästa sättet är. Har hållt på lite med plast innan men så hoppas jag att vänner o bekanta kanske kan hjälpa till i tillfälle att det behövs Så ös gärna på med tips, idéer o länkar så man kan läsa igenom lite o förbereda sig mentalt Tack på förhand! Mvh Kalle





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka