Behöver hjälp med färgval till mina fälgar. Någon som har förslag?

Tänkte lackera om ekrarna på min 16" borbet nu inför 2010!! Har gått och funderat på 2 olika färger. Det är antingen svart eller guldiga ekrar som gäller. Svart går ju alltid hem, särskillt eftersom bilen är grå till färgen. Men guld påminner lite om BBS rs vilket är riktigt snyggt. Om nån har annat förslag så är det välkommet. Om någon kan så får ni gärna photoshoppa upp nån bild åt mig, blir enklare om man har nått framför sig. Tacksam för svar. Fälgarna ska sitta på en Ford sierra. så ser fälgarna ut såhär gör dom sig på bilen.



Svar på inlägget: Behöver hjälp med färgval till mina fälgar. Någon som har förslag?



vad heter borbet modellen?


Ingen som har ngt försölag och vill bidra med sin åsikt?


Alternativ skulle ju kunan vara att lacka dem vita eller lacka centrumet anracitgrått.


Vita skulle jag säga eller gun metal


Vitt är ju rtt snyggt, men det blir lätt så skitigt:/ Alltså jag har ju fastnat lite för guld, men det är nog för att jag har målat upp bilden i huvudet. Skulle vara enklare om man haft olika bilder framför sig på olika färger=) men visst, vitt låter inte omöjligt=)


fler som gillar vitt. Gun metall? Hur ser den ut? grå lr`?


Gör som alla andra.Det conceptet funkar..Antingen silverkant och svart insida eller silverkant och grafitgrå metallic invändigt..Stilrent


grafitgrå, det blir ju typ samma färg som bilens färg då? svart är ju snyggt men lite trisst, är ju rätt vanligt:/


Vitt blir inte lättare skitigt än silver, men det syns bättre Kanske pulverlackera i någon mörkgrå nyans?





Ja de va så jag menade:) men är inte de lite tråkigt då med samma ffärg på bilen som med fälgarna? Pulverlacka ska jag inte göra=/ ja ska lacka med 2komp färg. Lägger man några lager klarlack så borde färgen hålla=) den skavs ju inte direkt bort när man kränger däck o så eftersom de bara är ekrarna


http://www.buywheelstoday.com/images_pr . P_4221.jpg något sånt där tänkte jag!


ja jo, de såg rätt shysst ut


AnderssonE30 Ford med svarta fälgar AnderssonE30 Ford med gyllene (nära på) fälgar


tack, skickade dig precis ett gb=)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka