Lacksläpp på fälg, åtgärd?

Jag gjorde började gör iordning mina sommarfälgar idag, och upptäckte att det har uppkommit en hel del bubblor och lacksläpp inuti fälgen. Är detta något man behöver göra något åt för att fälgen inte ska gå sönder? Eller kan man låta det vara som det är? Lacksläpp och bubblor.. Mvh



Svar på inlägget: Lacksläpp på fälg, åtgärd?



jag hade nog lämnat in dom på Blästring och pulverlackning.. men det är ju inte gratis och det där är ju på insidan av fälgen så om jag hade vart dig så hade jag nog inte brytt mig;)


Tack för det svaret. Det kan ju inte skada att skrapa bort det värsta, slipa och lägga på lite lack. Det skyddar väl lite mot oxid iallafall. Det är ju ändå ett tag till man får sätta på dom på bilen.


de där hade jag slipat ner & lackat själv med en 2komp färg. Finns burkar att köpa som fyller fäldigt bra=) använd en klarlack med mycket härda i med. Funkar kalas. endå bara insidan så de kommer inte synas att du lckat dom sj


Det låter bra det! Jag får ta och börja slipa på dom och fixa lite färg, så ska det nog bli bra tillslut. Tack för de snabba svaren.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka