Dotz hanzo fälgar på Nissan 200?

Tjena! Är på gång att inhandla en hyfsad Nissan 200 av senare modell (svart eller mörkgrå), håller på och kollar på lite olika för tillfället. Ska bara hitta en som är hyfsat original och utan en massa extra "plast" och otrimmad = ej buskörd. Jag rådiggar Dotz Hanzo fälgarna och skulle verkligen vilja ha dessa på en 200sx, men jag har inte sett någon Nissan 200 med de fälgarna... Fälgen ser ut såhär... Info om fälgen finns här: http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.0?we . webdid=340 Såg en cool 200 med några andra Dotz fälgar här... http://www.oclbrorssons.se/29692_SE. Ganska coola fälgar på den bilen med...



Svar på inlägget: Dotz hanzo fälgar på Nissan 200?



Hum, vill du veta om fälgarna passar eller vill du veta om fälgarna kommer se bra ut på bilen?


Antar att jag var lite luddig... egentligen vill jag både veta om fälgarna passar på bilen och så vore det ju kanon om man såg en bild på en 200 med fälgarna.


sökte runt lite på google (då jag inte har en aning själv) men ska enligt en och en annan passa till en nissan 200sx s14 92-98 om det är rätt bultcirkel, fanns tydligen i 2 st, 5/114 är det du ska ha.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka