Ta bort innre backspegeln

hejsan, jag tänkte ta bort inner backspegeln men vet inte hur? backspegeln är en sådan som sitter på rutan och inte in byggd i taket , så jag trodde det vara var att dra men icke.. kan den vara limmad? sen nästa fråga är det lagligt att köra utan inner backspegel?



Svar på inlägget: Ta bort innre backspegeln



så länge som sidospeglarna så är det väl bara att köra ?? vissa lätta lastbilar har inge innerbackspeglar .. fått för mig att de är bara att åka så länge sidospeglarna sitter iaf


men vart ska wunder-baumsen hänga då?? hehe


Det är bara att ta bort den..lagligt..du kan även måla bakrutorna med svart färg så du inte kan se ut..fullt lagligt..så behövs ingen innerbackspegel..troligen är den väl limmad..


frågan är väl snarare varför man vill ta bort den om den sitter hårt? Risken finns ju att man pajar rutan och då blir det nog genast väldigt ovärt. Men på min gamla audi 80 satt den limmad. Lossnade nämligen lite då och då och träffade mej i huvudet.


Hur ska nån kunna veta hur din spegel sitter om ingen vet vad det är för bil?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka