Bmw 518i, snygga till lite tips & råd

hej. köpte mig nyss en bmw 518i ( -94) som ser ganska fräsh ut. tänkte använda till att pendla till jobben osv. men då jag har absolut ingen anning om saker och ting, tänkte jag fråga er. jag tänker göra följande, får jag eller inte? andra alternativ? 1.sätta in "angel eyes", men jag vill sätta in X-neon lampor oxå då jag kör på natten för det mesta ( mörka vägar). 2.eller så jag tänkte köpa dioder/LED och fixa devil eyes istället ( som nya bmw o audi ). 3. byta denna fulla rat som bilen följer med.. kan man köpa nyare rat ( med airbag) ? vilka passar ?



Svar på inlägget: Bmw 518i, snygga till lite tips & råd



Du vill ha xenon för ljusets skull fast du vill ha devileyes istället? Hur ska du ha det? Mitt tips är att du monterar ett par xenonkonverterade extraljus. Devileyes finns nog inte ens till din bil.


nej jag vet att devil eys inte finns, tänkte fixa det själv med dioder eller led. tänkte så här: ha x-neon som helljus eller så, fast ha angel eyes där oxå samtidigt, nu vet jag ine om det är lagligt eller inte?


Vad är x-neon för lampor?


Att sätta dit en ratt med airbag i en bil utan, går bra, men att koppla in den så den fungerar som den ska blir svårt, för att inte säga omöjligt.


Hade du tänkt "snygga till" en e34 genom att sätta dit hemgjorda devileyes?


ja sorry .. va lite drogad på mina värk tabletter igår .. menade xenon. bilen har SRS på den nuvarande ratten. så allt e på sin plats. vill bara byta ratten till en nyare rat som ser snyggare ut. ( o ha airbag)


Ja vill du snygga till bilen så ska du ju definitivt skita i hemmagjorda devileyes lr plastkrafsangeleyes. Xenonkonvertera ljusen du har ist, det blir en våldsam skillnad på speciellt halvljuset. Ang ratten (som det heter på svenska) så finns det bara 1 ratt med airbag som är snyggare och det är denna Men de är relativt sällsynta och dyra. När de dyker upp på annons är det 1000kr och uppot. Sen finns det även en Mratt som liknar den du har, lite mindre och med tumgrepp men den är ovanlig.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka