Erfarenheter av stylingshopen?

Är det någon som handlat av stylingshopen.com? Funkar det bra? Noterade att de inte skickar med postförskott och att leveranstiden var hela tio dagar när varan fanns i lager! De har dock bra priser! Så ös på med kommentarer om ni har handlat något där!



Svar på inlägget: Erfarenheter av stylingshopen?



Aldrig hört talas om dem. Men 10 dagars leveranstid samt förskottsbetalning på alla varor känns lite freaky. Misstänker att dom beställer delarna först efter du satt in pengar från sin leverantör.


Skickade ett mail och tydligen skickar de grejerna direkt från grossisten och det är då av den anledningen de kan hålla låga priser och att leveranstiden blir lite längre. Ingen som har handlat av dem?


jag har beställt därifrån och du betalar när paketet kommer med lastbilen. dom skickas direkt från tyskland därför det tar så lång tid. jag fick även fel paket och en massa strul med dom och det tog en jävla tid innan jag blev helt nöjd. men billiga är dom och de funkar så länge du får rätt saker.


Jag har hittat framlyktor till min bil där som jag gillade. Så jag skulle behöva fler kommentarer än den förra för att våga beställa


Kan säga att jag beställde från hova.com istället. Visst, det är lite dyrare men då vet man iaf att man får bra service och grejerna kommer på två-tre dagar!


hova!


Jag har nyligen handlat av dom. Och även en gång för ungefär 1 år sedan. 3 dagars leveranstid den här gången. Förra gången va det lite längre tror det va 10 dagar då. Men 3 dagar leveranstid är riktigt bra tycker jag. Är väldigt nöjd med bemötandet från dom.


Jag har precis fått en beställning från stylingshopen.com Mitt paket skickades från sverige. 2 dagar leveranstid. Då va det ändå både strålkastare, baklampor och en stor grill. Fungerade klockrent


fanns inte mycket där precis...





Jag har för mej (vet inte hur mkt sanning de finns bakom) att Stylingshoppen.com och myspons.se drevs av samma snubbe/snubbar? i så fall skulle jag inte handla en pinal därifrån men som sagt, inget jag vet sanningen bakom. Nån som vet by the fly?


Dom har inte jätte mycket saker men väldigt bra priser tycker jag. Jag är helnöjd. Karl_Kravall : Jag har ingen aning om vad myspons.com är för något tror det är något du blandat ihop.


stylingshopen.com finns förresten med under företagsregistret här på garaget såg jag.


Niklas_Nyman: myspons.se är något alla borde känna till och akta sej för därimot så blanda ja nog ihop stylingshoppen.com och Ridetech


Jag har handlat lysen runt om till mina senaste 4 Bmw bruksisar där och de har funkat hur bra som helst.


ridetech funkar perfekt att beställa ifrån.. "Funkade ialafall"..


www.ks-carstyling.se samma priser om inte lite bättre och det messta skickas mot postförskott... + stor sortiment ...


Spär på med lite relevans... Ja, jag har handlat från dom och ja, det funkar bra. Det finns som sagt andra återförsäljare med liknande priser, men stylingshopen fungerar. 10 dagars leveranstid mot postförskott kanske låter märkligt, men 3 månaders leveranstid från Estland, mot förskottsbetalning (gup-tuning.se) är lite mer nervkittlande. Men funkade även det.


Jag har handlat av scstyling.se och kan rekomendera dom. Beställde min fram lampor av dom och hade dom dan efter samt till ett riktigt bra pris. Har äver handlat lite mer av dom och kan rekomendera dom, lättsam att ha och göra med och riktigt bra service!


Hej! Jag har köpt Angeleyes, blinkers, dimljus samt adapterkablage och servicen var kanon. Var ett tag sen men tänkte inte på långa levereans tider eller annat. Rekomenderas starkt! mvh// Jackack





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka