Byta till 18 tum på lexus gs 300 höjer de värdet något när man säljer

har funderingar på att byta fälgar idag har jag 16tummare som inte ser så roliga ut isåfall om de blir av blir de 225.40.18 Men då jag funderar på att sälja den om ett tag är de ju frågan om man verkligen tjänar på att göra det. En del kanske tycker 18 tum med lågprofil sänker värdet



Svar på inlägget: Byta till 18 tum på lexus gs 300 höjer de värdet något när man säljer



Köpa nya fälgar o däck för 10lakan. Om du säljer den så kanske de prutar mindre! Men mer får du inte. Den blir kanske lättare att sälja om köparen gillar fälgarna, om han kollat på en likvärdig bil utan snygga fälgar så ligger ju din bättre till. eller så kan det var någon som inte gillar dem o vill köpa bilen billigare utan fälgar. Det är ju inget ungdomsbil du säljer, så den kan ju vara en som gärna är dubbfritt året om o inte kan förstå hur du kan lägga så mycket pengar på däck o fälg. Nu är ju begmarknaden tuff. Räkna med tokprutningar så du får lust att slå dem på käften. (men gör inte)


Blir nog o inte byta iallafall inte om den ska säljas bara ett tag efter





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka