Lackera fälgar, vad kostar det?

Tänkte renovera mina orginalfälgar på gtin eftersom dom tyvärr är jäkligt skabbiga idag.. Vad kan det på ett ungefär kosta att lacka alla fyra fälgar om jag slipar ner den gamla färgen själv ?



Svar på inlägget: Lackera fälgar, vad kostar det?



är det bara färgen eller är dom kantstötta också? men hela paketet kan väl gå på ca 2-3k om jag får gissa


dom är ju lite kantstötta.. men jag tänkte man kanske kan använda metallspackel... har aldrig testat så jag är helt grön på de området. Kan det bli bra om man målar fälgarna själv eller använder dom någon speciell lack som fäster bättre ?


har för mej att de kostar ca 1500kr och då lägger dom i lite för kanterna... Detta kostade iaf när vi pulverlackade ett set 17" fälgar vita


Att lackera fälgarna själv är nog inte så bra eftersom lacken kommer troligtvis inte fästa så bra. För att det skall bli riktigt bra så måste du nog pulverlackera dom, och det är inget man kan göra direkt själv. på det viset får du en hållbarare lack, som kan stå emot stenskott osv ..bättre! Lycka till


På kesam industrilack i bollnäs där jag jobbar så tar vi 1600:- för 4 st fälgar.. då är det blästring inkl. pulverlackering!


Jag betalade 2000kr för fälgarna nedan. 3 olika färger. Svart botten, silver ovanpå och rött inuti.


Ser man det röda utifrån då? :o


Kan man pulverlacka i två färger? Jag tänkte pulverlacka mina fälgar röda innuti och svarta på utsidan av ekrarna. Funkar det? Eller måste de lacka rött först, slipa ner utsidan av ekrarna och maskera och sen lacka svart?


Det går inte att pulverlacka i två färger.. då får man lacka de röda först sen slipa ner och maskera och lacka svart sen.





har 4st fälgar som behöver lackas. Vem/var ska jag lämna dom till. Som man läser sig till så är 1500-2500 kr ett helt okej pris. Behöver bara veta vart jag ska ta dom. Runt göteborg + 5 mil kan jag tänka mig


Jag kan lacka dem åt dig.Lackat mycket fälgar. 1800ca för 4st fälgar.Ska du ha dem 2-3 färgade så ca 2500kr. Hör av dig.


finns det någon som könner till nån som fixar sånt i stockholm?


Ja, Intera Sverige AB renoverar och fixar scratches o sånt, Dekormålning i märsta AB har världens bästa priser om du inte är kinkig på kv.


Kolla med gtiextreme här på garaget. Han är i södra sverige! O blästrar o blästrar.


Residence kan säga det när vi ses annars & jusste BYT CITAT t.ex:"if you cant win by speed win by style" passar din cruiser körning & din kärra mer hehe





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka