Starka dioder till inredning S70

Tjenare! Det är så att jag köpte ett par rätt nice Blåa dioder till läslamporna i bilen. Det är ett par såna här :http://www.tradera.com/2-Pack-Ba9s-Konk . _107881271 Men det är riktigt dåligt ljus i dom tycker jag. Någon som vet några med samma sokel (ba9s) som lyser starkt och bra? Har kollat på dessa : http://www.diodhuset.se/art-1.asp?id=168&iPageID=20 Vet ej om dom e starkare.. Känns så dock. Men länka starka dioder! Sokel : ba9s Volt : 12 v Watt : 5 w // eacan



Svar på inlägget: Starka dioder till inredning S70



Har haft snarlika till mina bakljus,blinkers mm och vart otroligt besviken Om man ska ha med starkt sken så är SMD dioder att föredra, lyser flera ggr bättre än "vanliga" diod lampor. Lyser bättre än orginal: Ja! Värt pengarna: Nej! om man ska ha andra lampor än org så är det SMD som gäller, har bytt ut alla lampor/dioder emot SMD. Edit: Oj lite trött som man är så läste man inte att det var till interiören du skulle ha. isf funkar det bra med vanliga edit2: lägger in en bild där man kan jämnföra orginal lampa och "xenon look" LED.


xenon kungen


bildioder.se kan jag rekommendera, har iofs bara använt mig av T10-lampor därifrån men dom var det inget fel på. sen är det som tidigare talare nämnde, bättre kräm i SMD-dioderna.


www.bildioder.se har bra! Kör själv på såna:).


Mina dioder lyser kasst, blåa alltså. Det blir ju inte direkt bra lässken av blåa dioder. Jag skall byta till xenon look istället i taket.


xenon look är snyggt & elegant, ja kör med det i hela bilen. nästa proj blir nog att byta till det under alla knappar och instrument panel. gillar inte merca's orginal belys Amber/Yellow (BIG NO NO) majoriteten är från diodhuset och några från realcar


Det är såå roligt att sitta och löda om knapparna bara då det inte finns "färdiga prylar" till dom. Men gul liknande skenet är allt annat än fint.


låter kul blir nor en projekt snart





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka