Navkapslar.

Ska sätta nya navkapslar på opeln. Vill ha svarta hade jag tänkt. Det är en opel omega 95-, mörkblå. Tänkte höra vilken ni tycker är snyggast av dessa? Nr1: Nr2: Nr3: Nr4: Eller Nr5: Mvh GRH:P



Svar på inlägget: Navkapslar.



tvåan lite mera ovanlig.


nr 2 dock utan motivering


Ge fan i navkapslar om du inte vill ha vibrationer och andra problem. Men ska du verkligen ha några så satsa på nr 2 som ser lite ut som Audi A8 fälgar Mvh Tommy


tycker du ska köra utan. men 1an var finast av dom


Har du fräsha plåtfälgar så skulle jag låta bli och köra utan kapslar. Annars kan du fräsha till plåtisarna med lite svartfärg.


Ska du nu ha kapslar så säger jag nr2. Även om jag är riktigt anti-navkapslar...


Tackar. Vibrationer är inget större problem då jag använder den som drag bil bara. så jag köra inte så värst snabbt. Fan vad svårt det blev nu. Ni säger 2an och många andra säger ettan:/ Vill ha det så täckande som möjligt. Och så klart i mattsvart. La till 3st till alternativ tycker själv 4 och 5an är skit fula?


Låser och ber dig åtekomma med en bättre rubrik. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka