Smakråd bromsoksfärg + val av sort

Hejsan, ska lackera min bromsok snart och undrar vilken fäg som passar. Har självklart tänkt på röd men ge gärna förslag Sen har jag kollat på vilken sorts färg jag ska ha. Har hört att biltemas funkar bra, men eftersom att jag har närmare och ett presentkort på mekonomen så kollade jag på deras grejjer. Det är färg på sprayburk av märket Auto-K. Är det värt att åka 7 mil för att köpa Biltemas färg i kvalitets- och prissynpunkt? EDIT: Ska på med dessa fälgar i vår



Svar på inlägget: Smakråd bromsoksfärg + val av sort



Ja röda blir nog snyggast till din bil och dom fälgarna


Jag tror blåa hade blitt coolt, för om du lackar dom röda så kommer de inte bli ngt man lägger märke till eftersom allt annat på bilen är rött.


mörkgrå metallic som fälgen röda eller blåa bromsok är det fulaste som finns, skär sej som utav helvete, bättre och ha en lite halvdiskret färg


Men om han nu vill att dom ska synas så ska man ju se dom...


Om man ändå har dän hjulen, är det något mera man bör göra? Måla bromsskivorna var det någon som skrev, eller var detta bara ett skämt?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka