Någon som vet vars man hittar klarglas lyktor passat -00?

Har köpt mig en passat -00 och tycker framlyktorna är riktigt tråkiga. Är det någon som vet vars man kan hitta klarglas lyktor UTAN devileyes och angeleyes vill bara ha helt vanliga klarglas lykor?? Mvh Hans



Svar på inlägget: Någon som vet vars man hittar klarglas lyktor passat -00?



ebay.de projektor lampor e det du vill ha


Tackar!! En kompis hade sett en svensk firma sälja dom också men han visste inte vad den hette någon som vet vad den sidan heter ?


http://www.styling4u.se/framlysen-krom- . p-430.html varsegod


http://www.ks-carstyling.se/product.do? . dD-45180


Tack )


Blir ljuset mycket bättre med klarglas? Eller måste man byta strålkastarhuset (om det överhuvudtaget går?) för att det inte ska bli så mörk ljusbild som det är med passat av denna årsmodell.


Blir alltid en förbättring med nya strålkastare. Men om du ändå ska slänga på klarglasen i orginal xenonlook så passa på att konvertera dom samtidigt, det ger ett riktigt trevligt ljus kan jag lova.


Har kollat lite på Ebay efter nya strålkastare nu. http://motors.shop.ebay.com/Car-Truck-P . amp;_pgn=2 Verkar vara riktigt bra priser där om man jämför med svenska butiker. Lite frågor som någon kanske kan hjälpa till att besvara bara. Är "halo" och "angeleyes" samma sak? Går det lika bra att sätta i xenon om den har halo/angeleyes modifieringen. Själv är jag bara ute efter bästa ljusbild egentligen. Men vanliga klarglas verkar inte vara så vanligt. Nästan alla som säljs är med halo/angeleyes. Försämrar det ljusbilden något? Tänkte att det kanske skymmer reflektorn en del. Sen har jag en svart bil. Blir det snyggast med svarta strålkastare då? Finns det några bilder där man kan jämföra kromat mot svart?


För bästa ljusbilden köper du orginal-look xenonstrålkastarna, som även enligt min smak är överlägset snyggast på en 3b





Av de jag kollat på på Ebay så finns det inte några som heter orginal-look. Har du tid så får du gärna hjälpa mig att hitta några och länka till dem på Ebay. Så vet jag vilka jag ska kolla efter sen. Är så himla rörigt med alla led och halo m.m.


Första sökningen: http://cgi.ebay.de/CHROM-KLARGLAS-SCHEI . 5ad7a7a34b Hela söklistan: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trk . Categories


Tackar tackar! Uppskattar verkligen att du tog dig tid. Min tyska är i princip obefintlig så det är lite svårt ibland. En följdfråga är om det är lätt att byta dessa och hitta en bra plats till placering av ballasterna för xenonljuset?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka