Var hittar jag fler sånna här dekaler?

Jag är ute efter dekaler som är mer än bara 1 färg, utan faktiskt grafik t.ex. de som finns på http://www.dekaltrim.nu/ under Dekorsatser > Extreme_voodoo,(går inte att direkt länka) mangagirl tycker jag är särskilt intressant men som synes är just de inte så snygga utan ser ut att vara gjorde med nått bildbehandlings program från sent 90tal. Jag behöver alltså tips på affärer som säljer liknande dekaler, helst svensk men finns det inte så funkar utländsk bra det med. Google har inte visat mig rätt än.



Svar på inlägget: Var hittar jag fler sånna här dekaler?



Dekaltrim tar fram custom dekaler om du så vill, bara du har ngn bild eller liknande på sån dekal du vill ha så tar dom fram. Vet det själv då dom gjort det åt mig tidigare detta kanske inte hjälpte så mkt men ett tips bara


Vill hellre köpa färdigjorda eftersom jag verkligen inte kan designa egna dekaler, hade jag kunnat det hade det vart ett självklart val. :p edit: Heter sånna här dekaler jag söker nått speciellt? Finns ju tribals och streamers t.ex och det vore nog lättare att få fram nått via google om man hade det rätta ordet för dem.


Nej det förstår jag Var bara ett tips, jag hade enkelt då jag hade en bild på exakt så ndekal man ville ha tryckt upp. http://www.azautographics.com/ http://www.decalkits.com/ http://www.cargraphic.co.uk/index.php?& . ution=1024 http://www.backgraphics.com/ http://www.wrapvehicles.com/ Bara googla efter tex Car Graphics Lycka till.


Denna du mena!


Japp, vill inte ha exakt den eftersom som jag skrev ser den lite B ut, men det är liknande dekaler jag är ute efter.


tack för länkarna men vad jag kunde hitta fanns där bara "vanliga" 2D dekaler med 1 eller kanske 2 färger, är ute efter dekaler som ser ut som den som länkades 2 inlägg upp.


Ingen som har några andra tips?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka