Hur justerar man lyset på saab 900 -97???

hur justerar man lyset upp och ner på en saab 900 -97? jag har hittat dom vita justerskruverna som justerar åt höger och vänster men måste justera upp och ner som sagt hoppas någon vet det MVH



Svar på inlägget: Hur justerar man lyset på saab 900 -97???



åk till en verkstad...5-minuters verkstäder fixar sånt för nån hundring och då får du det rätt inställt..


ja det är möjligt men tyvärr inte svaret på frågan


nej det är möjligt. Men jag tyckte det var ett gott tips eftersom jag vet hur svårt det är att justera rätt själv och att dom flesta människor (för att inte tala om SBP) hatar bilar med felinställda lampor. Som sagt det kostar lite, går på några minuter och man får det rätt med en gång. Men visst lyckas du själv så ber jag om ursäkt för mitt inlägg.


det är väl inge problem när man har tillgång till ett mätinstrument som dom har på sbp


nä det är klart då kan det nog inte vara så svårt. Jag ska komma med lite konstruktiva tips då. Senaste gången jag skulle justera lamporna på min bil (visserligen en Golf men ändå) så var det ett hål genom balken så att säga som går över lamporna. Dom ska ju liksom gå att ställa in när dom sitter på bilen så det bör sitta rätt lättåtkomligt. Behövdes bara en ganska så lång skruvmejsel så gick det hur smidigt som helst. Annars får du väl plocka bort strålkastaren och leta efter skruvar som inte verkar hålla ihop lampan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka