Hjälp med tips om fälgar till 945

Hejsan, vet att det finns en hel del trådar om fälgar o liknande till Volvo 940, men hittade ingen som hade exakt samma problem som jag och samma omständigheter, så jag provar Jag har kastat på mina fina 18" på 945an, men nu när den ska sänkas mer (sitter redan sänkningssats på) så är jag ganska övertygad om att det kommer att hugga i både fram och bak. Om jag valsar in skärmkanten som sticker in i hjulhuset så är jag rädd att däcket hamnar för nära den och kommer hugga i ändå vid gupp eller kraftiga krängningar. Kapa är inte ett alternativ, och undviker omlackning så gott som det går. Vad ska jag göra? Fälgarna är i nyskick så vill inte ha sönder dom för ett misslyckat försök att få det att se bra ut, ska jag sälja dom? Alla tips välkomnas med tacksamhet Mvh: Virrig 18årig Volvoåkare



Svar på inlägget: Hjälp med tips om fälgar till 945



nått tips?


Hej Tyvärr så är det bästa tipset jag kan ge, att testa! Fungerar det inte är det bara att sälja och köpa nytt. Lycka till!


Någon som har 19" på volvo 940/945 ? tar det i mkt? tänkte beställa nya 19" med gummi 215-35-19" men vet ej om det kommer ta i för mycket?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka