Gjutskum för glasfiberbyggen?

Någon som har koll på vad man kan använda för skum, helst svällande skum. kört med lite byggskum nu som man tätar dörrkarmar m.m. perfekt att skära ut former med, bara ett litet "MEN" vid tjocka lager torkar det aldrig i mitten, den verkar stänga ute de syra som krävs för att det skall torka i mitten. Måste ju finnas något skum som är utformat för mitt ändamål Mvh Viktor



Svar på inlägget: Gjutskum för glasfiberbyggen?



Att det inte härdar i mitten vet jag inte riktigt hur du gör, jag gjorde en egen breddning och la upp till ~15cm tjocka lager för att sedan börja forma. Bara man väntar 8-10timmar så går det perfekt . Annars är väll bonocell eller lera att föredra om man vill kunna "snabbt" forma.


varför skum?? BONOCELL e de enda rätta


ja jag vet inte hur jag lyckas, men de stelnar inte :S bonocell, sväller det då?


ja varför inte bonocell, har noll koll när det gäller formbyggen m.m. å fick tips av att man kunde skära å forma i byggskum så då vart det de hur bearbetar man bonocell då?


bonocell är inte som fogskum utan de är som "markskivor".. fast de tål polyester å sååå mycke lättare att bearbeta. man börjar me att såga till de grovt me sticksåg,fogsvans elle bågfilsblad. sen slipar man de me slippapper (går hur lätt som helst att slipa. å efter de plastar man på de.


jag har flytande bonocell som är till ditt ändamål skicka pm till mig





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka