Vilken bromsoksfärg passar bäst på min gröna bmw.?

Hejsan. håller på att plocka bort bromsoken för att dom ska lackas! men jag vet inte vilken färg som passar bäst så därför frågar jag här=) bara släng upp tips.. ni ser färgen på min bil på min sida. tack / Jensus



Svar på inlägget: Vilken bromsoksfärg passar bäst på min gröna bmw.?



Silver.


Svart


svart


Brun


samma gröna som bilen


guld


hmm många svar hehe..svart har jag aldrig funderat öven men guld och silver har helt klart funnits i tankarna=) kanske skulle provat svart.


Silver eller lite ljusare gråmetallic kanske...? Guld skulle nog göra sig oxå.


nu har jag plockat av bromsoken håller på att rengöra dom ordentligt. så min fråga är. finns det någon bra grundfärg att lägga eller behövs det? känns som det blir bättre om man lägger grundfärg! och vilken färg ska man ha? hammarlack? eller vanlig bromsoksfärg.? MVH Jens





Silver!


Om du köper 2k bromsoksfärg från Foliatec, borstar/slipar bort allt löst så behövs ingen grundfärg. Jag har målat 2 bilar med den färgen, den jag har nu och min förra. Du BÖR måla två lager och då blir det inte så gropigt och dant i vilket fall då foliatecs färger täcker riktigt bra. Sitter även som berget sen även om du har på bräkleen eller liknande efteråt. Finns på diverse stylingbutiker, enda nackdelen är att den är rätt dyr, ca 340kr för ett kit som räcker till 4 stora ok.


Skulle ha tagit nåt mellan gul silver eller röd


!


Silver eller guld!


Till en grön bil blir det absolut snyggast med guld


Gul eller guld. (Varför lacka oken om det inte ska sticka ut?)


så..då blev det guld=) tack för all hjälp=) trevlig helg på er


vitt är jävligt snyggt.dock så syns all skit lätt:D





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka