Hjälp med färgval på fälgar. Bmw e36 x 17" motorsport!

Vad ska jag lacka fälgarna i för färg? Alla ider är välkomna men lägger upp ett par förslag som jag fått hjälp att byta färg på. Är ute efter att det ska se snyggt ut men inte sticka ut. Och vara användarvänlig. Orginal bild Grå Svart Svart med röd kant Vita Orange Hjälp mig nu. Kommer att bli samma färg på alla 6 fälgarna!. Kolla även projekt tråden om ni vill se fler bilder. Eller mitt "GARAGE" http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . #p1685143/ MVH Tobias



Svar på inlägget: Hjälp med färgval på fälgar. Bmw e36 x 17" motorsport!



mattgrå.


Kör på vita eller svarta med röd kant:P


Vita eller silver, båda självklart med massor av klarlack


Orginal.. Allt annat set bara konstigt ut.


svart eller orginal allt annat tycker jag bara ser konstigt ut :S


Orginal! Mina style 39 är helt nylackerade i BMW´s orginalkulör, det ser fruktansvärt bra ut!


kör på svart,


Original är som bäst, passa bra med bilens färg.


Håller med helt. Alternativen ser rent ut sagt förjävliga ut. Original är snyggt!





Tycker du ska lacka fälgaran i bilen kulör (dvs silver metalic) med ett lager extra klarlack. Jag själv kommer att köra det på min Sommar bil. Då får du original look men ändå unik och mycket matchande med bilen.


Svårt detta..


JAK ELSKAR VITT! Men ja, annars funkade nog de gråa bäst i min mening, såg bra ut mot färgen på lacken Svart blir för hårt, ser ut som plåtisar mer eller mindre tycker jag. Fan för svart ;/ Alltså på fälgar =P


Vitt!


Funderar på att försöka få någon grå blandning. Mer kommentarer.. gärna fler ps på andra färger.


tycker att du ska välja dem med svarta med röd kant. det tyckte jag passade riktigt bra


Okej. åker iväg med dem till lackrerae i morgon. fler tipps


Äh, jag har redan sagt mitt. Vad ska du med fler tips till?


varför lacka om?? De ser ju bra ut orginal! Vit är ju populärt. Men den ideen kommer från rallyvärlden. O din bmw ser INTE ut som en rallybil. Svart då kan du lika gärna åka på plåtfälgar. Man ser ju knappt skillnad. Orange nej knappast på en bmw. På en färgglad BTCC bil kanske. Ska du få bilen fräckare så köp BBS lemans kopior i 18 eller 19". Inter action b9 tror jag de heter. Så jäkla läckra o passar som en käftsmäll på en BMW. De finns i helsvart men då ser man ju inte hue sexiga de är!


orginal





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka