Intresse för motivlack?

Har arbetat med motivlack för ett par år sedan och nu har suget fallit på igen. Då vart det mest motiv på Mc och hjälmar osv. Ville kolla av intresset för billig motivlack här i Stockholm trakten. Varför jag skriver billig är för att jag känner mig ringrostig och att jag inte erbjuder förarbete eller lackering utan endast motiv. Så jag tänker inte ta mer än självkostnads pris plus någon försumbar slant. Vad tror ni? Är det lönt att införskaffa sig prylar igen?



Svar på inlägget: Intresse för motivlack?



Kan nog bli tufft att slå sig in i denna branch, då det fullkomligt exploderat med folk som erbjuder detta numera. Dock är det ett fåtal som är riktiga proffs, och gör det riktigt bra. Sen är det ju upp till var o en hur snygg man vill ha det... Men varför inte testa? Lägg gärna upp bilder på lite av dina grejor?


Ska se vad jag kan gräva upp bland mina alster när jag kommer hem från jobbet. Jag gör ju naturligtvis kvalitets jobb plus att jag tycker det är jävligt roligt. det var bara att detta slog mig häromdagen och blev förbenat sugen på att börja igen så tanken är väl inte riktigt att slå sig in i branschen utan mer att arbeta med det som en hobby. (hobby = kul, jobb = trist)


vad skulle du ta för att lacka en backspegel såhär, Japan rising sun http://www.united-states-flag.com/japan-rising-sun.html





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka