Tips på kjolpaket till rx-7:a

Har länge letat efter ett schysst paket till min rx-7:a. Mina önskemål: Gärna med breddning, Time attack-stuk, helst under 35k. Ös på med förslag!



Svar på inlägget: Tips på kjolpaket till rx-7:a



nej föfan låt fronten vara som den är....den e redan unik som den är eller e de bara jag som är efter och bara sett den på din bil och älskar den ?


den passar tyvärr förjävla dåligt i övrigt... sne och vin åt alla håll tyvärr


fixa like others do!!! om du är händig dvs.


Själv tycker jag att snyggaste bodykittet till Rx-7 är Veilside fortune. Har dock ingen aning om pris eller vart man får tag på det. Mer än så kan ja tyvär inte hjälpa till med.


Re amemiya paketet är ju grymt snyggt. Finns nån här på Gorg som har en projekttråd med ett sånt paket Edit: Viiic heter han visst här på Gorg


Vertex Lang kittet då Ovanligt samt asfett sen på med Re-Ameya lycktor alt C-west.. Har för mig driftworks.com har det med..


Priset för detta är väl nånstans runt 100k. Billigt och bra. Mvh. David.


veilside har jag redan kollat på... lite dyrt dock. Vertex lang faller mig inte riktigt i smaken. Re amemiya har jag också kollat på flera ggr och är fortfarande aktuellt men de finns ett par sånna i sverige redan... fler förslag?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka