Replica fälgar

Hej! Är det nån som har erfarenhet eller kunskap om de replica fälgar som ligger ute lite här och där. Finns till Saab, Audi mm. Ser exakt ut som orginalfälgaran.



Svar på inlägget: Replica fälgar



Är det nån som har en åsikt om dessa då??


Vad vill du veta? Du har ju inte ens ställt någon fråga...... Erfarenhet har väl säkert 10% av garagets alla användare - minst. Men vad vill du veta? Om dom går att köra på? Onekligen eftersom att många åker på dom


jadu... Kör själv på replica, å ja man får vad man betalar för. Men jag är iaf helnöjd.


Åker också på replikor av VW´s Chicago-fälgar (tillvalsfälgar till Passat) och dom är jag riktigt nöjda med. Kvalitetsmässigt har jag inte så mycket att jämföra med men det är ju som Akka säger.


åker på R-kopior. går hur bra som helst


Tack för svaren! Nikeman!, för din skull kan jag vara mer tydlig. Jag hade tänkt att köpa 4st och montera på min bil, undrade då om nån annan har erfarenhet kring eller känt nån som haft replicafälgar och kunde skriva några rader om tex kvaliteten.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka