Kan man färga innertak?

Hej! vill färga om min innertak från grå till svart... så nu vill ja ha tips hur jag ska göra,vet att det går och flocka men det är lite för dyrt för min del... tips?



Svar på inlägget: Kan man färga innertak?



ingen som vet?


Om du har plasttak så kan du ju alltid spraya med antingen vinylspray eller lack, beroende på hur seriös du vill vara. Annars kan du väl klä om det i tyg. Allt handlar om vad plånboken tillåter också. Men det billigaste är inte alltid det bästa i längden heller.


Jag vet att det finns textil färger man kan slänga på, dock vet jag inte hur bra resultatet blir, så att köpa svart matta och spray lim o slänga på är väll det bästa alternativet för detta endamål. Finns billigt på Biltema


Du kan spraya, men risken finns att det kan bli lite flammigt. Sprayar du noga i flera omgångar ska det inte vara något stort problem. Du kanske kan ana några områden, men inget man direkt tänker på. Så gjorde jag, och jag är nöjd.


skulle vilja färga det på nått sätt inte klä om då ja vet att jag inte är bra på det :-) vart hittar man textil färg


Panduro har textilfärg, det är typ "armorall flaska" med pump. Det är som någon skrev tidigare, lätt att det blir flammigt. Vidare måste detta "fixeras" för att inte färga av sig. Normalt gör man det med strykjärn, men i taket kanske en hårfön eller en varmluftspistol på svag värme kan funka. /Tommy.


Roller och svart lack Men om det är till bumwään så skulle jag nog gått till en sadelmakare/tapetserare och bett dom göra allt


märkte precis att det sitter airbag på fram stålparna ska fråga örjan evilaudio om hjälp


jag har sett dom som har spray målat sina tak med bra resultat så det bör ju funka fint för dej med dock vet jag inte om det ska vara nån speciel spray färg lycka till





Jag har klätt om både mitt och kompisens tak med tyg. inte alls svårt. måste ta ut hela taket bara och har du taklucka får du ta ut den och montera isär den med. och den är lite jobbigare... Men att klä om allt är inga problem. Limmet du ska använda ska vara 3M det är det jag använtfunkar kanon.


Ta ut taket. Dra bort tyget På med lim Dit med nya tyget. klart!


Jag har taklucka (visseligen en saab och ingen, var det en bmw?) och det var inga problem bara ta loss listen och alla fästen sen var det bara att plocka ner och klä med tyg är väll inge svårt? har inte tästat själv men kan inte se det komplicerat alls övning ger ju färdighet släng upp en tråd med så kan du ju lära andra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka