Lackera svartgråa lister? Hört att dem spricker...

Tjena! Vill få mina svartgråa lister lackerade till bilens originala färg, men hörde att dem spricker när man lackar dem... Vill ju inte uppleva detta. Någon i Göteborg som ni vet kan lackera mina professionellt?? Eller, ser det redan bra ut på bilen? (så som dem är nu)



Svar på inlägget: Lackera svartgråa lister? Hört att dem spricker...



Det finns något som man blandar i färgen som gör att den blir elastisk, vilket innebär att det inte spricker. Hör med någon lackerare, dem borde ju veta om någon..


Jag lackade mina lister själv på garageuppfarten och det blev finfint, har klarat sig ett halvår nu i alla fall mer om hur jag gick tillväga finns här: http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 8#p1839288 Mjukmedel används väl mer till stötfångare och sådant som är böjligt, lister ska väl inte röra sig direkt. Se till att använda plastprimer bara. Vill du få det professionellt gjort får du helt enkel lämna in bilen, jag kan tänka mig att det kan kosta runt 2-3000, det är bara att höra runt.


Nice, men kan inte fatta att lackeringsläraren på skolan fick en kompis list att spricka :s





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka