Bygga/Köpa täcklock till strålkastartorkare volvo s40 Fas1

Hej jag har letat runt lite här på garaget efter någon tråd som handlar om täcklock till strålkastartorkare till volvo s40 Fas1 men har inte funnit något bra svar. Då undrar jag om det är någon som vet var man kan köpa detta eller hur man kan bygga egna. Jag vet att man kan köpa Audi a4 täcklock till Fas 2 men har hört att det inte passar på Fas1? Kanske finns det någon som har byggt som har erfarenhet?



Svar på inlägget: Bygga/Köpa täcklock till strålkastartorkare volvo s40 Fas1



Jag tog den lilla plastbiten som torkarna sitter in i stötfångaren genom och spacklade igen dem. Funkade kalas finns bilder under mina gamla bilar.


Låter som en bra idé de. men det är altså den lilla plastbiten som torkaren och som spolning kommer ur som du har spacklat? Du har inte plastat den eller nått sånt?


Ja den är det, Fyllde den först med glasfiberspackel så den blev hyffsat jämn och sen finspackel på det, va lite klurigt att få den helt jämn på ett snyggt sätt men de gick:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka