Smakråd angående fälgar till Audi A4 Avant

Är sugen på att köpa nya fälgar till ådin och finns många att välja emellan, funderade först på att blästra och lacka om befintliga fälgar mattsvarta men är lite mer sugen på att köpa nya, har hittat 2st som ja är sugen på men vet inte riktigt vilka av dessa skulle passa bäst, lutar mest åt 2:a modellen, så ja tänkte höra lite om eran åtsikt Vet att mattsvarta fälgar varit inne men då ja är såld på mattsvarta fälgar vill ja ha 1:a 2:a



Svar på inlägget: Smakråd angående fälgar till Audi A4 Avant



Helt klart förslag nr 2!


WOW, de hagla inte åsikter här inte Maila företaget och fälg nr ett fanns bara 8x19" ET 35 och ja vill ha 8,5*19 och ET30 maila då om nr 2 och dem fanns bara i 8.5x18" ET 33, tänkte fråga varför dem har endast storleken 8,5*19" på sin hemsida men orka inte utan beställde ett par helt andra fälgar istället från en annan firma.


Bmw fälgar dom 2 första tycker jag.... RS4a så orginellt !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka