Köp av xenon ljus!

har lite funderingar på att köpa mig xenon ljus även om det börjar gå mot ljusare tider! men om jag ska köpa vilka är bäst? vart ska jag köpa? är det värt det?



Svar på inlägget: Köp av xenon ljus!



finns massor med trådar om det här men jag rekomenderar vvme.com, billigt, bra och snabb leverans


Köpte Power xenonkit 50/55w från xenonkungen.se och värt varenda krona i mina 3 extralysen iaf.. men de finns massa trådar som sagt om detta


Dom är asbra. Beställde därifrån förra veckan. dom har redan dykt upp. Dom är bra kvalitet, och väldigt billiga


skoja inte, beställde i onsdags.. kväll! fick de redan på freda det trodde ja aldrig..


jag har oxå ett kitt från vvme.com och det funkar skit bra.. annars xeonkungen har d oxå fast där får du betala mer..


www.vvme.com ! Tveklöst! Handlat där 8-10 ggr nu utan strul! //Brådhis


Vad går frakten på? Hittade inget på sidan.


Vvme.com är bra som fan men suger vid garantiåtaganden. åandrasidan finns inget att tjafsa om, de är så billiga...


Kommer inte ihåg vad frakten kostade. Men vet att senast jag beställde så beställde jag enbart 4 st lampor, och betalade 330 kr inkl frakt. Så det är inte speciellt många som kan konkurera med deras priser. Frakten är också grymt snabb med tanke på avståndet.





Låter ju kanon det! Får bli att beställa en uppsättning då.


Vad kan man göra om man vill ha xenon looken/effekten i parkeringsljuset samt dimljus? Finns det kitt för det med?


parkeringsljus kan du ha DIOD/parkeringslampa.. och dimljus kan du ha xenonljus/konvertering..


när du loggar in dig på deras hemsida.. så klickar du på vilken xenonkit du ska ha.. så kommer du i kassan att se priset samt frakten.. "innan du beställer.." tror det är ca 25 $ eller 150-200 riksdaler


Va?


hmmmmm? äkta vad


dom suger inte alls vid garantiåttaganden....bara maila dom och skriva hur situationen är få får man betala 120 kr frakt så får man nytt... men med tanke på hur billigt det är kan man lika gärna köpa 2 paket direkt jag ska köpa 3 paket h1or te min bmw, men jag köper ett extra och har reserv det är så satans billigt och BRA!


Jag byggde om helljuset på min Skoda Octavia RS -03 med en xenon konverteringssats och passade även på att byta xenon lamporna i halvljuset eftersom en av mina var kass, jag köpte på tradera av en kille och betalade 900:- för 2st D2S lampor till halvljuset och en H1 konverteringssats till helljuset.


ja de bra.. sj har jag D2S lampor för 500:- hur många du vill ha


VVMEs produkter verkar bra (har då inte haft nåt problem med dom än) men frakten gick inte fort (tror dock att det beror en del på UPS) även fast den var rätt dyr. Köpte 4st komverteringssattser och ett par lösa lampor, frakten blev ungefär 10$ per del. Har för övrigt mailat dom över ett garantiärende för snart en vecka sedan utan svar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka