Bodykit till Peugeot 206 RC

Har ni några tips på sidor? Finns det någon som har ett bodykit hemma till salu kanske? HOJJ



Svar på inlägget: Bodykit till Peugeot 206 RC



http://www.scstyling.com/xodos-frontbum . -1462.aspx kolla detta, tycker det är ruggit najs


Det var grymt snyggt! Kostar ju "bara" ca 20 lök för kompletta paketet


Aa den var riktigt nice, men det kommer kosta minst 20 000 för hela paketet + lackering hehe


Jag har en front, bakkjol och en vinge om det kan vara intressant, gå in på min bil så ser du hur det ser ut


Den var riktigt snygg faktiskt. Vad har du tänkt för pris?


Om jag ska vara ärlig så är det kjolpaketet så extremt uttjatat och förbannat tråkigt idag. Det var populärt för säkert 5-6 år sedan. Hitta nått nytt, lite fräckare. Bara ett tips. Mvh. David.


Jo jag vet, men jag är bara så trött på att ha den orginal, och det är svårt att hitta billigare kjolpaket:/


Det är bättre att köra utan styling-kit än att köpa ett bara för att det är billigt. 206:an ser bra ut redan original och istället för ett kitt i första hand tycker jag man ska satsa pengar på sänkning, fälgar och andra smådetaljer. Dom flesta kitten passar inte på en 206, linjer blir helt galet fel. Men det är ju bara min åsikt. Mvh. David.


Jo det är väl lite så men jag börjar bli riktigt desperat efter ett kjolpaket, har letat som en idiot, det finns en speciell som heter Odin men den levereras bara inom UK och irland tror jag, kolla denna länken och säg vad ni tycker http://www.revengebodystyling.co.uk/sho . flyer.html





Det finns garanterat på fler ställen. Många utav deras kjolpaket har dom hittat på nya namn på, så jag misstänker att det är kopior. Kan inte hjälpa dig leta just nu dock. hehe. Mvh. David.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka