Köpa polerade fälgkanter till 18 tummare ?

Hej ! Jag har precis köpt mig en uppsättning 18 tummare, varav 2 är kantstötta. Är det någon som vet om man kan köpa lösa fälgkanter (ringar) eller vad man kallar dom ! Jag tror att dom är i rostfritt ! Vore tacksam för svar. Mvh Chrysler300



Svar på inlägget: Köpa polerade fälgkanter till 18 tummare ?



Är det splitfälgar så kan amn köpa nya ytterbanor från tillverkaren, men är fälgarna gjorda i ett stycke så lär man svetsa / spackla över skadan och sen svarva / polera / lacka.


Lämna dom till en smidesverkstad, dom kan alltid reparera fälgar, jag har gjort det... Det är smidigare och billigare än att köpa nya fälgbanor om det nu är splittfälgar. Mvh


Hela fälgen är av ett stycke, men det sitter en lös ring runt kanten av rostfritt ! Köpte dom privat så vet ej vem som är återförsäljare !


Det där måste du visa en bild på. Mvh. David.


tror inte att de är splittfälgar han har, saken e den att rätt många fälgar sopm har polerad fälgkant har en lös "kromkant" som e ditlimmad på fälgen efter att fälgen är lackad.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka