Billiga och bra sommardäck?

Tjena! Jag har hittat ett par ACE Dino 17" till min fiesta ST. Men har inte så bra koll på däck. Måste man köpa något bra märke för att få bra däck? Väldigt tacksam för svar. Länka även några sidor om ni har. /a_rh



Svar på inlägget: Billiga och bra sommardäck?



Billiga kinadäck brukar inte vara så bra. www.däckonline.se


Personligen väldigt nöjd med Kumho. Varför???? Är nöjd med fästet de har när det är blöt asfalt eller regnar.


finns många som är helnöjda år efter år med billiga kinadäck. att dra alla över en kam är totalt fel. vet att det finns vissa märken, bla, BCT (kina) som inte är helt runda bla.


Det här med däck e ju en smaksak, man har sina favoriter, jag har handlat av www.nordendack.se o är jättenöjd bra priser, men man får kolla runt ju även www.dackonline.se tex , Sen är det ju så att man får vad man betalar för, ett billigt kina däck e ju billigt men kan va helt ok, sen beror de ju på ens körning. Sen finns de däck som är rent livsfarliga även om de har ett märke, kolla gärna ADAC tyskland tester o info om däck från användare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka