Montera sportljuddämpare

Hej! Jag skulle vilja få hjälp med att montera en sportljuddämpare. Hur ska jag göra, krävs det att jag måste svetsa? Orginaldämparen är ju inte svetsad ihop med röret. Vad ska man använda sig av för upphängning osv?



Svar på inlägget: Montera sportljuddämpare



Ingen som vill hjälpa?


i vissa fall krävs det att man svetsar ihop sportljuddämparen med röret. beror på om anslutningarna passar dvs rör i rör, då kan man använda klammer. upphängning: beroende på ljuddämparens form, det vanliga är runda finns på biltema / mekonomen lycka till


Jofan jag är rätt duktig på svets, om det är det som krävs då det vill säga. Passar det rör i rör är det ju minst sagt lite overkill att svetsa, men gör det inte det så kan du höra av dig, bor i smålands skogar vilket jag tror att du också gör. p.s. Jag vill ha 130 kr för besväret inklusive reseersättning, inga skrivna kvitton tack! Hasta luego.


lol


Tack! Synd att biltema inte har postorder Men då vet jag!


Jag köpte ett flexrör och satte på originalröret och en stegmuff i andra änden och monterade ljuddämparen där... en 3/4 tub avgaspasta, 4 avgasklämmor så satt det Jag gjorde en egen upphängning av 2 sammansatta slangklämmor Finns bilder i galleriet


Måste fråga om det behövs monteras rakt rör istället för mellandämparen för att få något bättre ljud?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka